rúženec je silnejší ako atómova bomba

Rúženec

19. 9. 2008 16:17
Rubrika: Rúženec | Štítky: růženec

 

 
sv.Páter Pio
 
 
Nezabúdajte,čo vám hovorím - spojte sa do veľkých skupín vo
sv. rúženci.

Modlite sa za pokoj vo svete, za jednotu čistých sŕdc a za víťazstvo môjho Nepoškvrneného Srdca. Modlite sa za pokoj v rodinách. Buďte spojení svojimi modlitbami a srdciami.

Som vaša Matka lásky. Nezabúdajte, že nepriateľ nespí, ale stále vás sleduje a je pripravený zaútočiť tam, kde budete oslabení.

Vašou veľkou silou je Eucharistia, láska v srdci, viera a oddanosť svojmu drahému Bohu a Spasiteľovi, modlitba svätého ruženca a jednota skupín.

Čo, človeče, chceš od Božej lásky, keď odmietaš čistotu, svätosť, lásku, pokoj a nakoniec večnú slávu od svojho svätého Otca neba?

Dietky moje, človek sveta je taký veľmi hriešny a trúfalý voči svojmu nebeskému Otcovi a Stvoriteľovi, že anjeli sa chvejú pred ľudskou hriešnosťou, ktorá vládne vo svete.Dietky moje, modlitba sa vytráca z rodín, sviatosť zmierenia sa stala nepotrebnou pre mnohé krajiny v modernom svete.

Sviatosť oltárna je znesvätená a dokonca nepotrebná. Na stretnutie sa s Pánom prichádza stále menej a menej ľudí sveta.

JA, VAŠA MATKA LÁSKY, VÁS VARUJEM PRED ÚTOKOM SATANA

Prichádzam vás varovať pred útokom satana, ktorý je zúrivý a číha na svoju korisť, čo by mohol uchmatnúť a zožrať.

Dietky moje, mnohých má vo svojej moci, mnohí sú v okovách zla.

Tisíce a tisíce smerujú do pekiel, odkiaľ im už nie je pomoci.

Dietky moje, buďte rozumné a chráňte sa hriechu, chráňte sa nečistoty srdca (modlitba za čistotu srdca) chráňte sa pýchy. Kráčajte smelo do náručia môjho drahého Syna Ježiša Krista - toto je vaša spása a svetlo vášho srdca. Dietky moje, svet je temný a ťažké hriechy, konané ľudstvom, sa ako ťažké mraky vznášajú nad vami!...pokračovanie

 

Předkládám k úvaze několik významných slov, která řekl papež Pavel VI. v roce 1977, rok před svou smrtí, a která jsou napsána v knize Jeana Guittona „Paolo VI se-greto" (str. 152 a 153): „V této chvíli panuje ve světě a v církvi velký zmatek, a to, co je sporné, je víra. Stává se mi teď, že si opakuji nejasnou větu z evangelia sv. Lukáše:

„Až přijde Syn člověka, nalezne na zemi víru?" Stává se, že vycházejí knihy, ve kterých je víra v některých důležitých bodech na ústupu, že episkopáty mlčí, že se tyto knihy ne-shledávají jako podivné. To je - podle mého - podivné.


Někdy si znovu pročítám evangelium o konci časů a konstatuji, že v této chvíli se vynořují některá znamení tohoto konce. Jsme už blízko konce? To nikdy nebudeme vě­dět.


Je nutné, abychom byli stále připraveni, ale všechno může trvat ještě hodně dlou­ho. Co mě naplňuje úžasem, když pozoruji katolický svět, je, že uvnitř katolicismu se zdá mnohdy převládat myšlenka typicky nekatolická, a může se stát, že tato nekatolic­ká myšlenka uvnitř katolicismu se zítra stane velmi silnou.

Nikdy však nebude repre­zentovat myšlenku církve. Je třeba, aby existovalo MALÉ STÁDO, ať už bude jakkoliv malé." Tolik Pavel VI.


Proč se tedy pohoršovat, jestliže se dnes Panna Maria, Matka církve velmi silně za­sazuje, aby se zformovalo MALÉ STÁDO, které zůstane věrné Kristu a církvi?


Je mým přáním, aby každý, kdo vezme do rukou tuto knihu, našel v ní pomoc k účasti v tomto malém věrném stádu, které si dnes P. Maria formuje a chrání v bez­pečném útočišti svého Neposkvrněného Srdce.

http://www.mkh.cz/modrakniha.php

Zobrazeno 1337×

Komentáře

Napsat komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Rubriky

Nejnovější

Autor blogu Grafická šablona Nuvio